20% welkomstkorting voor de snelle beslissers!
(op vertoon van factuur huidige administratiekantoor)

OVER ONS

Wat doen wij?

ZS 4 Finance is een bedrijf gespecialiseerd in allround financiële en fiscale dienstverlening voor voornamelijk MKB bedrijven. Zoals ZZP’ers, eenmanszaken, VOF’s en BV’s. Onze werkzaamheden betreffen het voeren van administraties, het opstellen van de jaarrekening, alle belastingaangiften, (zoals de BTW aangifte en inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting aangiften), het begeleiden van nieuwe startups en het verzorgen van de complete loonadministratie. Uiteraard kunnen particulieren ook bij ons terecht voor alle fiscale zaken.

Wie zijn wij?

ZS 4 Finance is begin 2018 opgericht door Rob van Zelm en Şenol Öztürk en voortgevloeid uit een al meer dan 10 jarige samenwerking tussen de beide heren.

Rob van Zelm: geboren in 1980 en heeft diverse financiele opleidingen met succes doorlopen. (HBO bedrijfseconomie en Post-HBO Financial controller) Het ondernemen zit al vroeg in het bloed: in 2007 heeft hij de onderneming Van Zelm Infinance gestart om veelal als zzp-er bij diverse (groot) bedrijven opdrachten te vervullen. (b.v. ABN AMRO, KLM, Vattenfall etc)

Şenol Öztürk: geboren in 1968 heeft de opleidingen MEAO bedrijfsadministratie en MBA met succes doorlopen. In maart 2018 afgestudeerd voor de Post-HBO opleiding Schuldhulpverlening. Heeft reeds veel werkervaring opgedaan bij Ahold, DHL, Gemeente Zaanstad en ABN AMRO.

Onze samenwerking is in 2008 begonnen bij de ABN AMRO.

Na lange tijd stand-alone gewerkt te hebben is er besloten om de krachten te bundelen, zodat klanten optimaal kunnen worden bediend.

Professionaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de sleutels van ons succes.

Wij werken daarom volgens de principes waarvoor we staan: Snel, Betrouwbaar en Resultaatgericht!